O nama

O nama

Gold Entertainment Management Agencija osnovana je s ciljem pružanja cijelokupnog spektra usluga u glazbenoj, zabavnoj i showbusiness industriji.

Menadžment, zastupanje, odnosi s javnošćuu, analitika, strategija, upravljanje, savjetovanje, produkcija, prodaja i organizacija evenata samo su neke od usluga koje pomažuu našim klijentima u postizanju svojih ciljeva.

Stvorili smo unikatan poslovni model koji u kombinaciji s našim znanjem, iskustvom i kompetencijama u podružju obavljanja djelatnosti vezanih uz glazbenu, zabavnu, sportsku i marketinšku industriju, pruža sve usluge na jednoj adresi.

Koristeći naše čvrste poslovne odnose s autorima, producentima, novinarima, glazbenim urednicma, kričarima, organizatorima evenata, menadžerima, diskografima i izvođačima diljem regije, koordiniramo i upravljamo svim detaljima vezanim uz odnose s javnošću, marketing, upravljanje markom, organizaciju evenata, turneje, zaštitu prava, sponzorstva i mnogim drugim funkcijama povezanim uz glazbu i showbusiness.

Čvrsto vjerujemo da uz ovaj oblik cjelokupne poslovne podrške naši klijenti mogu bezbrižno i neometano stvarati glazbu.

Vizija

Postati vodeća menadžment agencija glazbenog i zabavnog karaktera na području jugoistočne Europe.

Misija

Misija Gold Entertainment Management Agencije je osigurati svojim klijentima usluge menadžmenta, zastupanja i savjetovanja u svim poslovima vezanim uz glazbenu i showbusiness industriju.