Menadžment Izvođača

Menadžment Izvođača

Želite li tim osoblja koji će proaktivno promicati vašu glazbu prema glazbenim supervizorima i urednicima radijskih platformi? Pošaljite nam materijal na razmatranje.

S obzirom na to da se u ovom slučaju radi uistinu o pravom poslovnom partnerstvu, cilj nam je s ponosom predstaviti umjetnike na nacionalnoj i regionalnoj razini.

Menadžment izvođača uključuje širok spektar umjetničkih oblika, koji se protežu od glazbe, preko scenskih umjetnosti, sve do kompleksnih produkcija koje integriraju razne vrste i razine umjetnosti, a kretanje između navedenih žanrova događa se potpuno prirodno.

Bez obzira na područje djelovanja, mi kao menadžeri zaduženi smo za razvoj karijere naših umjetnika kroz inovativna rješenja i naporan rad; i ozbiljno shvaćamo ovu odgovornost.

Poslujemo direktnim pristupom, kroz bliskost i uz razvijanje odnosa povjerenja s našim klijenitima, implementirajući njihove želje i potrebe, razvijamo i provodimo strategije za koje je dokazano da stvaraju uspješne i dugoročno održive karijere.

Za dodatne informacije slobodno nam se obratite!