Event Management

Event Management

Osim menadžmenta umjetnika, Gold Entertainment Management Agencija također je Vaš partner u konceptualizaciji i organiziranju evenata.

Bilo da planirate korporativnu zabavu, konferenciju, press konferenciju, sportski događaj, tematsku zabavu, ili glazbeni event, organizirat ćemo događaj koji je u potpunosti usklađen sa svim Vašim zahtjevima – event management.

Možemo upravljati velikim događajima s više tisuća gostiju ili događajima za manju grupu. S više od petnaest godina iskustva naših suradnika jamčimo da ćete imati uspješan i kvalitetan događaj. Kako bi vaš događaj bio što potpuniji, nudimo vam širok raspon svjetlosnih i zvučnih efekata, DJ-jeva, MC-jeva, bendova, zabavljača, konobara, radnika i svih drugih oblika podrške ili zabave koje želite.

Vaša zamisao može uključivati i plesače ili ugostiteljske usluge, a ukoliko je potrebno, možemo Vam pomoći i u odabiru prikladnog mjesta koje će odgovarati atmosferi događaja. Naše opsežne usluge omogućuju nam da Vam ponudimo nevjerojatan događaj bez obzira na raspon cijena. Pored toga, Gold Entertainment Management Agencija može se pobrinuti za audiovizualni aspekt vašeg događaja.

Nudimo i mogućnost ponovnog doživljavanja događaja putem foto albuma ili profesionalnih filmova. Mi ćemo se pobrinuti da uvijek možete ponovno proživjeti iskustvo. Ne ustručavajte se kontaktirati nas za neformalnu ponudu!

Za dodatne informacije slobodno nam se obratite!